2024. április 20.
 
     
 Szavazás
Szeretnél egy kistérségi ifiTV-t?
Igen, jó lenne!
Nem kell külön, legyen a HTV-n
Felesleges
Nincs is TV-m...
 
 Rólunk írták
Köz-Tér-Háló program Békéscsabán
Miénk is volt a Tér... Országos Ifjúsági Találkozó Bordányban
Kulcsos ház civileknek
-->régebbi cikkek
 

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma támogatásával készült el.

Tagjaink


2015.06.09
Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat    



A Bordányi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat a 2000. december 15-ei első gyermek- és ifjúsági önkormányzati választásokat követően alakult meg. A bordányi fiatalok az elkészített választási alapokmány rendelkezései szerint négyévente, - a kialakult gyakorlatnak megfelelően decemberben - négy képviselőt és egy polgármestert választhatnak. A 2000. decemberi első választások eredményei alapján Kiss-Patik Péter lett a gyermek- és ifjúsági polgármester, a képviselőtestületbe pedig Császár Norbert, Peták Ervin, Sárközi Tímea és Szilágyi Gergely jutottak be.
A 2004-ben zajló ifjúsági önkormányzati választásokon Kiss-Patik Péter megőrizte polgármesteri székét, a képviselőtestületbe pedig Császár Norbert, Mészáros Norbert, Molnár Bence és Sándor László kerültek be. A jelenleg regnáló testületet 2008. decemberében választották meg.
Gál Ervin lett az ifjúsági polgármester, a képviselőtestület tagjai: Kiss-Patik Judit, Lajkó Andor, Masir Norbert és Mészáros Norbert.
Az ifjúsági polgármester - Gál Ervin 2011-ben lemondott tisztségéről, így az Alapokmánynak megfelelően a képviselők maguk közül választottak új polgármestert a ciklus végéig, míg a megüresedő helyre a választásokon legtöbbet kapó képviselőjelölt, ez esetben Sándor László ülhetett. A többség bizalmát Masir Norbert nyerte el, aki a ciklus végéig, 2012. decemberéig tölthette be tisztségét.
A soron következő választáson az ifjúsági polgármester újabb 4 évre kapott bizalmat. A képviselőtestület tagjai Lajkó Andor, Lajkó Bálint, Mészáros Norbert és Sándor László lettek.



 
Fotókiállítás a világhírű fotós, Máté Bence képeiből Szegeden
Vesd bele magad programot hirdetett az AGRYA
Törölheted az elküldött üzeneteket Facebookon
Június elején Deja Vu Fesztivál Szegeden
Jó ütemben halad a Szegedi Ifjúsági Centrum építése
Hallasd a hangod az EP-ben!
-->hírarchívum
 
 
 
Tekerjük körbe a Balatont?
Legyen-e ismét miénk a tér?
 
 
 
 
 
 
 
 
DALISZ 2008   
Kemal Muratoğlu Paranormal Hikaye Dershane Ankara Belgesel izle ingilizce tercume Ankara Tercüme Ofisi Ankara Tercüme Bürosu Yeminli Tercüme Ankara İngiltere Vizesi çankaya Tercüme Malta Dil Okulu