2024. május 8.
 
     
 Szavazás
Szeretnél egy kistérségi ifiTV-t?
Igen, jó lenne!
Nem kell külön, legyen a HTV-n
Felesleges
Nincs is TV-m...
 
 Rólunk írták
Köz-Tér-Háló program Békéscsabán
Miénk is volt a Tér... Országos Ifjúsági Találkozó Bordányban
Kulcsos ház civileknek
-->régebbi cikkek
 

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma támogatásával készült el.

dalisz.hu


2019.07.07 Cikk küldése e-mailben
Lezajlott a harmadik Morajlás fesztivál    



Szombaton sikeresen lezajlott a Kulturális és Szabadidős Egyesület és a Bordányi Gyermek-és ifjúsági Önkormányzat Morajlás Ifjúsági Fesztiválja a Park téren. A programba több más a fiatalokkal foglalkozó szervezet is bekapcsolódott, többek között az Új Nemzedék Központ, valamint az Alternatíva Egyesület sátras megjelenéssel színesítette a programot. Az est sztárvendége a The Biebers volt. Puskás Petiék jóval a koncert előtt érkeztek a településre, így a fellépés előtt még arra is volt idejük, hogy focimeccset játszanak a helyi fiatalokkal. A meccs eredményére pontosan senki nem emlékszik. Az a hír járja, hogy Biebersék a zenében azért jobbak, mint a fociban. A Bordány Sportkör utánpótlás válogatottjának tagjai közül ketten pedig most is megvillantották tehetségüket, Tanács Olivér és Vas Nimród többször uralták a pályát. Olyan nagyszerű produkciók tették egésszé a nap programját, mint a Musicbangers, Lukács Gergely slam-poetry előadása, az üllési Rézhúros Banda és a Fonó Néptáncegyüttes. Egy-egy táncos produkcióval színpadra léptek zákányszéki és szatymazi fiatalok is. Az ifjú tehetségek elvarázsolták a közönséget. Mindkét csoport kreatív és egyedi koreográfiát tervezett és adott elő, összeszokott mozgásukkal magukra vonva a parkban lévő fiatalok tekintetét.

Az este programját a Kjartan and the Hét Hat Club koncertje zárta. Az együttes a legkülönfélébb népi zenék pörgős, bulizós átiratát játszotta, amely jó talpalávalónak bizonyult, a közönség késő estig örömmel ropta a táncot.
A rendezvényen készült fotók között a Bordányi Ifjúsági Információs Pont közösségi oldalán böngészhetitek.



 
Fotókiállítás a világhírű fotós, Máté Bence képeiből Szegeden
Vesd bele magad programot hirdetett az AGRYA
Törölheted az elküldött üzeneteket Facebookon
Június elején Deja Vu Fesztivál Szegeden
Jó ütemben halad a Szegedi Ifjúsági Centrum építése
Hallasd a hangod az EP-ben!
-->hírarchívum
 
 
 
Tekerjük körbe a Balatont?
Legyen-e ismét miénk a tér?
 
 
 
 
 
 
 
 
DALISZ 2008   
Kemal Muratoğlu Paranormal Hikaye Dershane Ankara Belgesel izle ingilizce tercume Ankara Tercüme Ofisi Ankara Tercüme Bürosu Yeminli Tercüme Ankara İngiltere Vizesi çankaya Tercüme Malta Dil Okulu