2024. április 19.
 
     
 Szavazás
Szeretnél egy kistérségi ifiTV-t?
Igen, jó lenne!
Nem kell külön, legyen a HTV-n
Felesleges
Nincs is TV-m...
 
 Rólunk írták
Köz-Tér-Háló program Békéscsabán
Miénk is volt a Tér... Országos Ifjúsági Találkozó Bordányban
Kulcsos ház civileknek
-->régebbi cikkek
 

Az oldal az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma támogatásával készült el.

dalisz.hu


2019.02.08 Cikk küldése e-mailben
Elkészültek a bringás kisfilmjeink! Nézd és oszd!    



Örömmel jelentkezünk azokkal a kisfilmekkel, amelyek a kerékpározással kapcsolatosan készültek el. Nem csak vidéken élő és nem csak fiataloknak. :-) Bízunk benne, hogy mind a kerékpár szerelmesei, és későbbi rajongói is örömmel nézik és osztják meg kisfilmjeinket! Biztos emlékeztek korábbi sikeres kerékpározással kapcsolatos projektjeinkre, rendezvényeinkre: gondoljunk csak a Homokháton drótszamáron, vagy a Bringázz programokra. Ezek a kisfilmek ezen megmozdulások folytatásaként készültek el. Ezt az öt kisfilmet ajánljuk most figyelmetekbe:

Bringázz biztonságosan! Ebben az epizódban arról van szó, hogy a gyerekeket, fiatalokat hogyan lehet bevonni a biztonságos közlekedésbe.


Közösségi kerékpártároló. A következő kisfilmünkből szeretnénk, ha megtudnátok, hogy a kerékpár tárolásnak milyen sajátosságai vannak, mire kell odafigyelni, amikor kerékpártárolót létesítünk.


Réteges öltözködés kerékpározáshoz. Ez az epizód abban segít, hogy hogyan öltözködd rétegesen annak érdekében, hogy minél komfortosabban, kényelmesebben tudj bringázni. Ötletek cipőtől a fejfedőig.


Lakattal vag yLánccal zárd a kerékpárodat? Annak érdekében, hogy a biciklid mindig biztonságban legyen, nem árt zárni, ha valahol otthagyod. Hogy mivel és hogyan, azt ebben a kisfilmben jártuk körül.


A falu, ahol mindenki biciklivel közlekedik. Ez a kisfilm a legizgalmasabb egy vidéki, falusi fiatal számára. A falu, ahol a bicikli a legmenőbb közlekedési eszköz. Nézd csak!



 
Fotókiállítás a világhírű fotós, Máté Bence képeiből Szegeden
Vesd bele magad programot hirdetett az AGRYA
Törölheted az elküldött üzeneteket Facebookon
Június elején Deja Vu Fesztivál Szegeden
Jó ütemben halad a Szegedi Ifjúsági Centrum építése
Hallasd a hangod az EP-ben!
-->hírarchívum
 
 
 
Tekerjük körbe a Balatont?
Legyen-e ismét miénk a tér?
 
 
 
 
 
 
 
 
DALISZ 2008   
Kemal Muratoğlu Paranormal Hikaye Dershane Ankara Belgesel izle ingilizce tercume Ankara Tercüme Ofisi Ankara Tercüme Bürosu Yeminli Tercüme Ankara İngiltere Vizesi çankaya Tercüme Malta Dil Okulu